Groeit je bedrijf? Bevindt het zich in een transitie? Of wordt het verkocht of samengevoegd? Dan sta je aan de vooravond van een verandering met impact. Ik zoek daar het nieuwe type professional bij: iemand die voor die verandering gaat zorgen.

De aanpak van Akira Search

Elk project begint met een kennismaking. Want zonder informatie over jouw organisatie en wensen wordt het vinden van de perfecte kandidaat een onbegonnen klus. Is helder wat het juiste DNA is van jouw gewenste professional in IT, HR of Operations op (senior) management- en directieniveau? Dan begint mijn zoektocht.

Zoeken. Vinden. Voorstellen.

Binnen gemiddeld twee tot drie weken presenteer ik jou drie tot vijf kandidaat-profielen. Deze professionals kunnen allemaal de gewenste rol invullen, alleen brengt ieder van hen iets unieks mee. De geselecteerde mensen zijn divers qua persoonlijkheid en er is variatie in hun kennis en ervaring.

We gaan voor de lange termijn

Een eenmalige losse opdracht? Het kan natuurlijk. Liever ga ik voor de langetermijnrelatie. Een volwaardig partnership, waarin mijn persoonlijke betrokkenheid, snelheid en kwaliteit van werken hun toegevoegde waarde bieden. Veel contact zal hierbij kenmerkend zijn in onze samenwerking.

Let’s Make Things Happen

Op zoek naar de perfecte professionals kam ik de hele markt af en maak ik een selectie van alle toptalenten voor de vacante positie. Om tot de uiteindelijke 3-5 profielen te komen screen ik zo’n 200 mensen, waarvan ik er ongeveer 80 benader en zeker 30 interview. Hiervoor maak ik gebruik van mijn uitgebreide netwerk, opgebouwd sinds 2009. Met de professionals heb ik veel en uitgebreid persoonlijk contact. Zo vind ik met name talenten die niet direct door jou zelf gevonden zouden worden. Het resultaat? Jij hebt een keuze uit meerdere topkandidaten en ik kan een eerlijk advies geven zodat beide partijen 100% vertrouwen hebben in een match.