Ik geloof in de kracht van samenwerking. En in de kracht van ontwikkelen. Vandaar mijn strategisch samenwerkingsverband met Women Development Boutique en Centre for Inclusive Leadership van Annemarie van Asselen. Haar organisaties bieden verschillende programma’s op het gebied van leiderschap, coaching, intervisie, masterclasses en events. Onze netwerken zijn complementair en we zoeken dan ook waar mogelijk de verbinding.

Women Development Boutique

Een ontmoetingsplaats voor vrouwelijke leidinggevenden, managers en ondernemers. De programma’s zijn ontworpen om te helpen geest, lichaam en ziel te verbinden en om te leiden vanuit een authentieke zelf. Er wordt gewerkt vanuit een holistische benadering van ontwikkeling. Daarbij worden de inzichten van de moderne wetenschap zorgvuldig gecombineerd met de traditionele wijsheid van mindfulness, yoga, ayurveda en familieopstellingen. Lees Meer

Centre for Inclusive Leadership

Succesvolle bedrijfsleiders weten dat ze met de tijd moeten meegaan. Dat betekent nieuwe ideeën omarmen, inclusie bevorderen en een cultuur opbouwen die persoonlijke (en winstgevende) groei aanmoedigt.

De executive trainingsprogramma’s van CfIL helpen bij het bepalen van de route en geven de tools om daar te komen. In plaats van te vertellen wat men kan verbeteren, helpen ze de weerstandsgebieden te herkennen en te erkennen. Van daaruit ontwikkelt zich een nieuwe leiderschapsmindset die medewerkers van alle achtergronden in staat stelt zich veilig en krachtig te voelen. Het eindresultaat? Een zakelijke omgeving, gebouwd voor creativiteit en effectieve samenwerking.